Kort om os

VISION

Ideen og visionen bag dsignerportalen.dk udspringer fra vores egne oplevelser med, hvordan vi ønskede at vores karrierer skulle udvikle sig. Vi fandt aldrig selv lykken i et 9-16 job, og søgte hele tiden hen mod den freelance verden, som giver en så mange muligheder og friheder. 

Det er dog også svært at bryde igennem i denne verden, da der er mange om buddet. Promotion og markedsføring betyder alt for at en freelancer kan bryde igennem og i sidste ende leve af sit arbejde. Det er de færreste, som har ressourcerne, og kan få det til at lykkedes på egen hånd. Vi har efterhånden set alt for mange dygtige kunstnere og designere drukne og misse chancen for at få succes. 

Det var netop de oplevelser, der skabte dsignerportalen. Vi startede med 17 mock-ups tegnet i hånden, og i dag har vi det færdige produkt. Vores mål er at holde liv og glæde i den menneskelige forbindelse omkring salg og handel. Hos os lever kreativiteten, fordi den drives af kunstnere, som har passionen.

GIV FEEDBACK

Send os gerne en mail, hvis du har spørgsmål, en god idé som kunne forbedre oplevelsen eller noget helt andet? Vi tager alle henvendelser seriøst og glæder os til at høre fra dig.

info@designerportalen.dk

DSIGNERPORTALEN IVS
Provstegade 7, 2. tv.
8900 Randers C
CVR 39768895