Facebook Pixel

PHAFF min tro følgesvend!



Jeg stoppede aldrig med at sy. Hvis jeg var trist, så hjalp symaskine mig og sådan har jeg det stadig!  Jeg savner tit Danmark  (Jeff Malta), vores familier og gode venner. De er dog altid klar til hygge og en god snak, når det hele er lidt hårdt. Skype og Messenger er en af de gode opfindelser, næsten bedre end symaskinen.

PHAFF, som har fulgt mig på hele rejsen, har nu plads i mit lille værksted i Maruzini, som er det byen hedder i Istrien. hvor vi nu bor. Vores eget hus med have og egne møbler. Hvilken glæde, efter så mange nomadeår.  En lille landsby hvor naboen skyder vildsvin for sjov, og konen kommer med friske æg og kager, og ”bortfører” børnene for at fodre dem med masser af bolcher. Det endeste trafik her er høns på vejen. Her fandt vi drømmehuset og vi har ingen planer om at flytte. Naturen er skøn og luften er ren, så kreativiteten har rig mulig for at udfolde sig.

Her bliver mine accessoires skabt.  Jeg har i årenes løb samlet et fint udvalg af smukt skind i alverdens farver og spændende print, metal dimser og pynt, som jeg har fundet i små finurlige butikker eller på markeder verden over.

Jeg er ustruktureret i min arbejdsgang. Jeg har altid gang i flere ting på en gang.  En taske, nøglering, penalhus, butterfly, makronsnitter eller noget helt andet. Ud af kaos kommer der ………

Jeg bliver inspireret af naturen, arkitektur, kunst, gastronomi og selvfølgelig alle de steder jeg har været og alle de indtryk.  Jeg elsker at lege med kontrastfarver og skind med forskellig struktur. Jeg ville mene jeg har accessories for en hver smag! Til dem der ønsker klassike farver og til dem der elsker farver og print! Jeg er til det hele, det kommer helt an på mit humør!

De produktive dage, tager jeg billeder og får dem lagt i webshoppen og andre dage… ja så er motivationen og kreativiteten slet ikke til stede. Når jeg er helt inde i min kreative kerne, roder arbejdsbordet helt vildt, men jeg tror jeg arbejder bedst sådan!  Tiden flyver afsted…UPS,  Allerede tid til at hente pigerne fra den Italienske skole og børnehave i Rovinj… De elsker Istrien!  

Endelig ro på efter nogle hektiske år. Det blev hverken Danmark eller Malta, da brikkerne ikke gik helt op. Men så er det godt at Kroatien er et yndet turistmål for mange, så vi får ofte besøg af familie og venner fra hele verden! 

 

Drømme og fremtidsplaner?

Design markeder, det må blive det næste!  Jeg kan kun forestille mig hvilken stor oplevelse det må være at kunne fremvise sit håndværk blandt andre designere og kunstnere og lade sig inspirere i sådan et sprudlende og kreativt forum. Det kan være svært at forene familielivet, børn og en mand i hotelbranchen og familien langt væk. Men når muligheden melder sig, så er jeg klar! 

Internettet givet heldigvis mange muligheder og jeg har nu også kunder i New York og LA! Instagram bruger jeg flittigt for her udtrykker man sig visuelt.  Jeg elsker at tage billeder. Mine piger er vant til at vi liiige skal lave en lille photo session og mand og venner træder også gerne til. Det kommer der tit noget sjovt ud af. Generelt reagerer vi bare stærkere med noget levende på billeder, ikke sandt?

Jeg føler mig heldig, at jeg har mulighed for at arbejde videre på mit lille brand ma-oo.  Hele processen fra at fremstille produkter er lang. Design og syning, tage billeder, redigering og så endelig uploade dem i mine webshops. Det er tidskrævende og der er bare aldrig nok tid i døgnet til at sy!  

Ja, jeg fornemmer, at hele denne lange beretning måske er lidt ustruktureret, men det er jo sådan, jeg er. Hvis du har lyst, følg gerne med på min Instagram og skriv  gerne hvis du ønsker at vide mere om skind, mad eller Istrien eller andre steder. Måske jeg skulle blogge lidt mere fremtiden...

 

Mange tak fordi du læste med!

Solskins hilsner fra Istrien