Facebook Pixel

Villalil gør det muligt at personliggøre børneværelset med kunstprints



Villalil gør det muligt at personliggøre børneværelset med kunstprints

Grafisk design dækker over mange forskellige emner og arbejdsprocesser. Generelt set er grafisk design bedst kendt som værende design af logoer, layout i bøger og design af skilte. Det kan også blive brugt i eksempelvis computerspil og websites.

 

Allerede i midten af 1800-tallet begyndte man at vise interesse for design af skrifttyper og layout i blandt andet aviser og bøger. Grafisk design gjorde i 1920 et kæmpe spring, da det blev gjort til et selvstændigt arbejdsområde, fordi der i samfundet skete en øget professionalisering, og fordi der kom et øget fokus på markedsføring.

 

I Danmark har grafisk design en del forfædre, der revolutionerede Danmark. Her kan blandt andet Thorvald Bindesbøll nævnes, da han med Carlsbergs logo i 1904 vendte op og ned på, hvad der var muligt indenfor grafisk design.

 

Siden da er der sket en stor udvikling i grafisk design som fagområde, og der er specielt sket en stor udvikling i takt med, at computeren fik sin plads på arbejdspladser og i private hjem. Det var nu muligt at bruge professionelle programmer hjemme på kontoret.

Internettet og de sociale mediers frembrud fik stor betydning for grafisk design Internettet og de sociale medier gjorde det nemmere for privatpersoner at tilgå professionelle programmer og tilegne sig viden. Man kan i dag studere grafisk design i Danmark og mange andre lande.

Meget vand er løbet under broen siden Carlsbergs logo blev lavet i 1904, og det er i dag blevet mere og mere moderne, at inddrage grafisk design i indretningen af hjemmet. Grafisk design er nem måde at personliggøre din indretning, fordi designeren nemt kan tilpasse de forskellige designs til den enkeltes behov.

 

Muligheden for at sætte sit eget præg

Netop muligheden for personliggørelse har Stine, der er indehaver af Villalil, grebet. Hun laver forskellige prints og designs, der primært er lavet til at pryde børneværelsets vægge, hylder og kommoder.

 

Stine er uddannet grafisk designer og mor til to. Hun beskriver selv, at inspirationen til hendes designs stammer fra de observationer, hun gør sig, af hendes børns skønne, fantasifulde og finurlige betragtninger om stort og småt i livet. Derudover finder hun også en meget stor inspiration i den omkringliggende natur, hun selv bor i sammen med familien. De forskellige designs beskriver Stine som værende fortællende, finurlige og stilrene.

 

Villalils grafiske kunstprints inviterer til, at man selv kan sætte sit eget præg i hendes designs. Et af hendes populære produkter er navneplakaten, hvor man selv har mulighed for at personliggøre printet, så det ønskede navn pryder det flotte design.

 

Det er ikke kun navnet du har mulighed for at ændre. Faktisk er der også mulighed for at tilføje flere informationer til din plakat. Det kunne for eksempel være en fødselsdato eller et fødselssted, så din navneplakat bliver så personlig som det overhovedet er muligt.

 

Når du bestiller navneplakaten, kan du vælge mellem to forskellige designs til din plakat. Et design, hvor det kun er navnet, eller et design med første bogstav i det ønskede navn, og selve navnet under.

 

Villalils plakater laves i flere forskellige farver, men også flere motiver. Fælles for de to motiver er, at de begge har en stribet luftballon. Det ene motiv forestiller to aber og en banan, der hænger ned fra ballonen. Den anden plakat forestiller en luftballon, der er spændt fast til en kurv, hvor forskellige dyr, blandt andet en elefant og en løve.

 

Begge plakater fås i A5, A4 og A3, så de flotte og stilrene plakater passer ind i standard rammemål.

 

Står du og mangler det perfekte kort til børnefødselsdagen, barnedåben eller noget helt tredje, kan du også købe det ved Villalil. Motivet med de to aber fås nemlig også som et personligt kort, hvor barnets navn kan tilføjes. Sammen med kortet medfølger der en brun kuvert, der er lavet af genbrugspapir. 

 

Miljøvenligt tryk, der er printet i Danmark

Alle produkterne er trykt i miljøvenligt tryk, så du ikke skal bekymre dig om at være til belastning for miljøet, når du bestiller nogle af de speciallavede produkter fra Villalil. Alt tryk, som Villalil producere bliver lavet på kraftigt, mat 170 g’s papir.

             

Personligt og grafisk design til juletræet

Det er snart jul, og i den anledning kan du nu bestille personlige julekugler fra Villalil. Det er den perfekte måde at gøre juletræspyntningen en ekstra sjov ting for dit barn eller dig selv. Julekuglen er lavet i akryl og pyntet med silkebånd, navn og kunstig sne. Den flotte kugle til juletræet fås i rød, lyserød, lyseblå, mørkeblå, hvid, lysegrå, og lys mokka. Der er derfor rig mulighed for at sætte sig eget præg på dette års juletræ.

 

Med de minimalistiske og stilrene designs fra Villalil, kan du personliggøre børneværelset og juletræet uden at gå på kompromis med kvaliteten. De meget enkle motiver og det milde farvevalg, gør at plakaterne og julekuglerne vil passe ind i alle hjem. Villalils navneplakater og julekugler er den helt perfekte gave til fødselsdagen, barnedåben eller barslen.

 

Følg villalil på instagram @villalil eller find hende her på Designerportalen.