Facebook Pixel

Rosakvarts - Kærlighedens krystal



Rosakvarts - Kærlighedens krystal

Kærlighed er den største kraft, når du ønsker at skabe forandring.

Kærlighed transformerer. Den ændrer tunge tilstande på nul komma fem. Den bringer os i kontakt med alt det og dem vi sætter pris på nu. Og det vi ønsker os fremover. Det er en vigtig indre energi at passe og pleje ❤Rosakvarts halskæde med hjerte-led

Kærlighed er romantik med en partner ja, men det er i ligeså høj grad en tilstand der fylder dig op - når du igangsætter og vedligeholder den.

Rosakvarts vil bl.a. styrke dig på områderne:

- romantik & parforhold,  at tiltrække en ny partner eller styrke forholdet mellem dig og din nuværende.

- at give slip på negative mønstre og tale kærligt til dig selv - ændre din egen selvopfattelse, så du naturligt træffer gode, sunde beslutninger, der nærer dig.

- at tilgive andre og frigøre dig fra fortiden (det der ikke tjener dig at fokusere på længere)

at tilgive dig selv for de "fejl" du måtte have begået tidligere

- at prioritere dig selv og dine behov og ønsker, før andre

- at rense og beskytte din energi for negativitet

- at mærke en dyb oprigtig kærlighed til dig selv.

Rosakvarts er nøgle-krystallen til at opleve livet gennem kærlighed - for derfra udspringer alt andet godt.

Med de smukke rosakvartssmykker bærer du ren kærlighed

I denne kollektion finder du bl.a. den helt særlige halskæde hvor hvert led er formet som små hjerter, sammen med den lyse, feminine rosakvarts krystal, samt vores bestseller Angel Love halskæden - et smykke der symboliserer din skytsengel.

Rosakvarts halskæde med hjerte-led

skytsengle halskæde

Alle sjælesmykkerne i Moving Spirit Soul Jewelry med rosakvarts åbner dit hjerte-energicenter (chakra), hjælper dig med frigive tunge tilstande og styrke dine kærlige relationer - vigtigst af alt: kærligheden til dig selv, hvor det altid starter. 

Derfor kan du også bruge den blide, kærlige sten til at tiltrække nye relationer hvis du ønsker det og bruge din egen energi på at mærke hvad og hvem, der føles rigtig for netop dig. Det er ret fantastisk at opleve din ydre verden ændre sig, når du selv forandrer dig indefra.

Moving Spirit - smykker med særlig energi og betydning

Hvis du savner mere energi, glæde og eventyr i dit liv,  kan du bruge smykkerne i Moving Spirit soul Jewelry som kærlige påmindelser og få gavn af den helt særlige energi som hver krystal og symbol indeholder. 

Angel Love halskæde - skytsengel og rosakvarts perle

Hvert et smykke er skabt med hjertet, med det formål at du mærker kærligheden til dig selv og til livet. Derfor får du universelle/spirituelle symboler, engle, skønne krystaller med healende egenskaber (jeg har især en svaghed for rosakvarts – kærlighedens krystal) og smukke farverige perler der bringer godt humør. Besøg vores shop på Designerportalen her og find de smykker med rosakvarts eller andre krystaller og symboler, der kalder på dig. 

Kærige hilsener 

Mette Jensen, indehaver Moving Spirit Soul Jewelry