Facebook Pixel

Svævehylder



Svævehylder

Indret dit hjem og få en unik stil med flotte svævehylder i træ. Det er den perfekte måde at vise dine bedste ting frem på en smart og kreativ måde. Pynt dine svævehylder med planter, bøger eller andre af dine yndlingsting.

Svævehylder er smukke og passer til ethvert hjem og indretning. Du kan hænge dem alle steder hvor du ellers ikke ville have plads til hylder på grund af, at beslagene tager for meget plads. De er lige så stabile som hylder med beslag, men de er meget mere elegante.

De bliver kaldt svævehylder fordi du kan hænge dem uden beslag og monteringen er næsten usynlig. De skjulte ophæng for det til at se ud, som om de svæver på din væg.

Uanset om du er minimalist eller maximalist er svævehylder smukke på din væg. En svævehylde skaber et minimalistisk look, når den hænger alene, mens du med flere svævehylder kan skabe en hel hængende bogreol uden beslag.

Du kan få mange forskellige farver inden for svævehylder. Den farve du vælger kommer an på din smag, og hvilken farve du har på din væg. Nogle foretrækker en hvid svævehylde på en hvid væg, mens andre bedre kan lide en stærk kontrast, og vælger en svævehylde i en helt anden farve.

Der er mange måder at arrangere sine svævehylder på, og du kan vælge at bruge dem enkeltvis eller sætte dem sammen som du vil. Du kan bruge svævehylder i alle rum i dit hjem og hvis du er til et mere kreativt look, kan du sagtens sammensætte dine svævehylder i forskellige farver og størrelser.

Vi har svævehylder i valnød, asketræ og egetræ i mange forskellige længder og dybder. Hvis du matcher forskellige længder og farver anbefaler vi, at du bruger samme dybde, fordi det giver mere balance og sammenhæng på din væg.