Facebook Pixel

Svævehylder har været en trend i årevis, og det er der en god grund til. De bruger plads, der ellers ikke ville være brugt, giver flere opbevaringsmuligheder i dit hjem og kan tilføje farve til en ellers almindelig væg. De findes i forskellige former, størrelser, farver og materialer, så de kan passe ind i ethvert hjem.


Inden du køber nye svævehylder, er der dog et par ting, du bør vide først. F.eks hvilken type materiale der er bedst til svævehylder, hvor de skal installeres, og om de overhovedet er værd at købe!


Læs alt, hvad du har brug for at vide om svævehylder nedenfor.
En svævehylde er en type hylde, der ikke har beslag og sidder direkte på væggen. Fastgørelseselementer, der er inde i hyldepladen, holder den på plads.

Disse fastgørelseselementer bruger skruer til at fastgøre svævehylden. Udsmyk din svævehylde med en vase, lysestage, malerier og andet bolig interiør
Lille Bølgevase

290,00 kr

Svævehylder

200,00 kr

Stage med slids, mellem

200,00 kr

  • De sparer plads fordi du kan gøre brug af lodrette vægge og hjørner.

  • Deres design får dit indvendige rum til at se større ud, da der ikke er noget voluminøst støttebeslag, der tager vægplads.

  • De er en effektiv måde at få ekstra plads uden at skulle bore i dine vægge med søm og skruer.

  • Du skal bruge meget få værktøjer, når du installerer dem.
Træ

Træ er et godt materiale til svævehylder. Det kan bejdses eller males, så det passer til ethvert design. Træ har fordelen af at fremstå mere tilpasset end andre materialer som metal, da det kan formes og skæres, så det passer til dine specifikke behov. Det kan bære mere vægt end noget andet materiale.

 

Metal

Metal er ret holdbart. Det er stærkt og robust, hvilket gør det perfekt til tungere ting som f.eks. bøger eller indrammede fotos.

De fleste metalmaterialer findes i bestemte former og størrelser, så de passer muligvis ikke perfekt til din vægindretning - det betyder dog ikke, at der ikke er en mulighed derude, hvis du vil have et sammenhængende design.

 

Glas

Du kan bruge glas til svævehylder i forskellige rum, herunder badeværelset.

Glas er let at rengøre, og det har et luftigt udseende. Det er gennemskinneligt, hvilket er godt, hvis du ikke vil have nogen farve, der påvirker dit overordnede design.
Hvis du leder efter noget simpelt, men elegant, så er glas det materiale, der passer bedst til dine behov.

Medium Density Fiberboard (MDF)

MDF er et utroligt alsidigt materiale. Det har en glat overflade, der let kan farves eller males. Det har en utrolig styrke på trods af, at det er let og er nemt at skære, bore eller slibe.Det fås i forskellige farver, hvilket gør det let at finde en, der passer til din stil.


Akryl

Akryl er et egnet materiale til svævehylder, fordi det er let og enkelt at bruge.

Dette materiale findes i ark frem for plader, hvilket giver brugerne mere kreativ frihed med hensyn til design. 

Det kan være gennemsigtigt eller uigennemsigtigt, afhængigt af dine præferencer. Overvej dog, hvor stærke hylderne skal være, da dette materiale ikke har den store styrke sammenlignet med andre materialer som f.eks. Træ.En typisk maksimal belastning for en enkelt svævehylde varierer fra 20 kg til 140 kg afhængigt af hvordan den er blevet installeret, hvilket materiale den er lavet af, hyldernes dybde og støttebeslagets styrke.

Bemærk, at maksimalvægten adskiller sig fra den gennemsnitlige vægt af genstande, du måtte lægge på din svævehylde, da hvert element har en unik vægtfordeling. Genstande med et lavt tyngdepunkt vil sandsynligvis trække ned på hele hylden, men dem med et højt tyngdepunkt kan ikke forårsage skade.Smykkeskål

55,00 kr

KANT - Træ vase, Mellem

445,00 kr

En tidlig morgen ved stranden

220,00 kr