Guardian Angel øreringe

Nyhed ! Guardian Angel øreringe – endelig har jeg skabt skabt et par smukke øreringe med den lille engel og rosakvarts, nu hvor halssmykket er så elsket af mange.

Hvis du indimellem føler at du kan bruge lidt kærlig medvind, følelsen af at være omfavnet og lidt ekstra tro på at dine drømme vil lykkes er Guardian Angel smykkerne og disse øreringe skabt til dig. Jeg bliver ved og ved at få tilbagemeldinger om, hvor meget kærlighed folk mærker når de bærer netop de smykker og det gør mig uendeligt glad, da det er lige hvad min intention er med dem.

Som det ligger i ordet er Guardian Angel din skytsengel, og det betyder at du er fuldt støttet, omfavnet og elsket ubetinget hele vejen igennem din livsrejse.

Vi glemmer det bare nogen gange, og derfor giver smykkerne dig netop denne påmindelse, så du virkelig kan mærke og opleve det.

På lager
SKU
1611741197
490,00 kr

designerportalen

Specifikationer
Shipping For Product 48.000000
Calculate Shipping Per Product Quantity
Enable Shipping Per Product Yes
Meta Title Guardian Angel øreringe - rosakvarts - Moving Spirit Soul Jewelry
Meta Keywords angel, guardian, oereringe, smykke, smykker, accessories, rosakvarts, guldbelagt, skytsengel, droemme,
Meta Description Guardian øreringe – Hvis du indimellem føler at du kan bruge lidt kærlig medvind og lidt ekstra tro på at dine drømme vil lykkes, er øreringene lige noget for dig.
Gift Type Virtuel

No Related Posts