Facebook Pixel

Perlearmbånd


Historien om perlearmbånd

Mennesket har båret smykker i tusindvis af år, men man brugte ikke armbånd som vi gør i dag. I bronzealderen dukkede de første store armringe frem, som var spiralbånd lavet af bronze. Da tøjmoden ændrede sig i midten af 1800-tallet, blev ærmerne mindre og armbåndet kom derfor ned på håndleddet. Efter den tid har det været en tradition og mode for kvinder at bære armbånd på håndledet.

Perlen menes at være omtalt for første gang for ca 3000 år siden og perlearmbånd har gennem tiden været meget populære. De er elegante og klassiske og kan fuldende ethvert look. Som bekendt findes ægte perler i østers, nen egentlig perleproduktion begyndte ikke før 1920, hvor det lykkes japaneren Kokichi Mikimoto at dyrke dem..Perlearmbånd bruges i dag til mere end bare pynt. F.eks køber mange et armbåndssæt som symbol på deres unikke bånd. Mor og datter perlearmbånds-sættet er meget populært, da det er specielt skabt til at styrke forholdet mellem mor og datter på deres livs rejse sammen.

Mor og datter armbånds-sæt

405,00 kr

Mange bruger perlearmbånd, da de er smukke og klassiske og aldrig går af mode. Der er masser af forskellige måder du kan bruge et perlearmbånd og de er smukke alene eller sammen med andre smykker. Vælg dine perlearmbånd i smukke farver eller som del af et sæt.Turguoise bracelet

250,00 kr

Beige pearl bracelet 8 mm beads

250,00 kr

Raw Rose Quartz bracelet

230,00 kr

Hvis du foretrækker en enkel og feminin stil kan du vælge et smukt perlearmbånd med en enkelt ferskvandsperle. Armbåndet er håndlavet og syet med japansk smykketråd, som er særdeles stærk og holdbar.


Perlearmbånd med ferskvandsperle - gul

120,00 kr

Perlearmbånd med ferskvandsperle - sand

120,00 kr

Perlearmbånd med ferskvandsperle - brun

120,00 kr

Perlearmbånd med ferskvandsperle - oliven grøn

120,00 kr