Facebook Pixel

På Designerportalen kan du finde mange talentfulde kunstnere, som arbejder med træ. Kunsten at arbejde med træ er et af de ældste kunsthåndværker. Den ældste træskårne skulptur, Shigir Idol, som var hugget af lærk, er omkring 12.000 år gammel.

Det har før i tiden været meget udbredt at lave skulpturer i træ, men desværre overlever de ikke som andre materialer som bronze og sten, da de er sårbare over for forfald, insektskader og brand.

Træ kan udformes som pyntegenstande eller brugsgenstande som f.eks. skåle eller møbler og det er stadig den dag i dag fascinerende at se, hvad de kreative kunstnere kan skabe med et stykke træ, et par enkle redskaber, deres talent og kreativitet.

På Designerportalen kan du finde Lakeside Woodwork, som er et mindre snedkerværksted i Sorø. Lakeside woodwork skaber blandt andet fantastiske borde, hylder og serveringsbrædder i smukt træ. De tager selv ud og fælder træet som de derefter skærer op og bruger til deres forskellige værker. Det er oftest eg, rødeg, poppel, gran og bøg, som bliver brugt. I en mindre grad bruger de også amerikansk valnød, mahogni og platan. Hvis du vil have et bæredygtigt, unikt kvalitetsprodukt, så er Lakeside Woodwork et ideelt valg.

Træbøjle I Eg, Røget Eg Eller Amerikansk Valnød

179,00 kr

Hvis du er vild med produkter som er inspireret af naturen, så er det værd at tjekke Heldal Design. Her finder du lækre sager til hjemmet, blandt andet lysestager, olielamper og vaser. Det er flot håndværk og deres danske design er af topkvalitet.

KANT - Træ vase, Mellem

445,00 kr

KANT - Vægvase, Lille

445,00 kr

KANT - Træ vase, Stor

595,00 kr

KANT - Fyrfadsstage Sæt

439,00 kr

Hvis du leder efter en helt speciel gave til en du holder af, eller hvis det bare er tid til lidt selvforkælelse, så skulle du kigge forbi Trædrejerværkstedet. Her kan du finde sjove søde ting som f.eks en fuglerede med æg lavet af træ, nisser og kuglepenne.

Fuglerede

300,00 kr

Skål drejet i birketræ

250,00 kr

Svampe

100,00 kr

Juleklokke

100,00 kr

Hos Westergaard Woodcraft finder du lækre kvalitetsprodukter i FSC mærket træ. Der er masser af unikke håndlavede produkter til boligindretningen. Her bliver der ikke gået på kompromis med håndværket. Hver genstand er unik og gennemført.

Håndklædeholder

350,00 kr

Magnetisk knivholder rustik

400,00 kr

Stigereol

1.250,00 kr

Svævehylder

200,00 kr

Bonde Woodcraft udfører detaljeorienteret snedkerarbejde. Hos denne talentfulde kunstner kan du blandt andet finde et smukt sofabord i egetræ, flotte skåle og elegante lysestager. Her tager de også bestilling, hvis du har helt særlige ønsker.

Skål i æbletræ

150,00 kr

Lysestage

390,00 kr

Sofabord i egetræ

6.600,00 kr

Fad i egetræ

330,00 kr

En af vores mest erfarne og talentfulde håndværkere er Nils Frederiksen fra Nf.Woodcraft. Her finder du skåle og fade der både har stil og smukke former.

Fad m barkkant

2.400,00 kr

Fad m deco

2.200,00 kr

Skål m. Deco

1.800,00 kr

Et håndværk af træ er personligt, unikt og går aldrig af mode. Når du køber fra en lille lokal kreativ virksomhed får du ikke bare et helt specielt design, som kun du har. Du støtter også en lokal kunstner. Og husk altid at være tro mod din egen stil, for du bliver aldrig træt af det, du sætter pris på og virkelig godt kan lide.