Facebook Pixel

I denne uge fejrer vi Kvindernes Internationale Kampdag, den 8. marts. Derfor sætter vi hos Designerportalen fokus på kvinder i kunsten. 

Kvindernes Internationale Kampdag har eksisteret i forskellige former siden 1910, hvor de første kvinder samledes på den 2. Internationale socialistiske kvindekonference i København, men det primære mål at sikre kvinder stemmeret. 


Siden har mennesker verden over sat fokus på kvinderettigheder, ligeløn og ligestilling den 8. marts. Hos Designerportalen har vi en lang række dygtige, unikke og interessante kvindelige kunstnere, der også arbejder med kvinder i deres kunst. Herunder kan du lære nogle af dem bedre at kende.

Med sine farverige og humoristiske plakater, sætter kunstneren Kirstine Lynfort fokus på den moderne kvinde i en række genkendelige situationer. Plakaterne er en hyldest til alle slags kvinder og vi er helt vilde med Kirstines skønne streg og gode budskaber.

FELINE

688,00 kr

EQUALITY NOW

638,00 kr

FEMALE FIGHTER

588,00 kr

Hos M Henriksen Design er kvinden igen i fokus, når akvarel, blæk og akrylmaling blandes for at skabe de stærke og dragende portrætter af kvinder, som med sine smukke farvepaletter vil passe ind i ethvert hjem.


Classic lady 1 - Den stilbevidste

100,00 kr

Classic lady 2 - Den spontane

100,00 kr

Den store mexicanske kunstner Frida Kahlo har været en inspiration for millioner af mennesker verden over. Randi, som står bag Galleri Randi har også fundet inspiration i Fridas selvportrætter og på Designerportalen finder du hendes maleri af den ikoniske kunstner. Gå på opdagelse i Randis fantasifulde univers, hvor du også finder en række andre kunstværker inspireret af kvinder.

Galleri Randi - 'Frida - Mixed media - 30*40 cm

1.500,00 kr

Galleri Randi - 'Mindtrap' - Mixed media - 40*90 cm

3.000,00 kr

Galleri Randi - 'Always look up' - Mixed media - 50*60 cm

2.000,00 kr