Facebook Pixel

Magnetisk knivholder rustik

Håndlavet og rustik magnetisk knivholder i træ

Den magnetiske knivholder fra Westergaard Woodcraft er en praktisk og original måde at opbevare dine knive. Den rustikke knivholder fås i valnød, ask, egetræ, røget eg og mahogni. Knivholderen er håndlavet af Kenneth Westergaard, som måler 40 cm i længden og har plads til 6 knive. Den har et rustikt og naturligt look. Der er fræset monteringsriller på bagsiden, som derved sikrer en skjult montering ved ophæng. 

 

Det håndlavede kvalitetsprodukt er lavet i FSC mærket træ, der sikrer, at de benyttede materialer kommer fra en skov, der er drevet ansvarlig i forhold til FSC’s retningslinjer. Du kan derfor være sikker på, at det træ Westergaard Woodcraft benytter sig af er bæredygtigt og af den absolut højeste kvalitet. 

 

Du får dig altså en moderne og original opbevaringsløsning til dine knive. Den stærke magnet i knivholderen sikrer, at dine knive altid hænger på en sikker og stabil måde, så du kan være helt tryg ved, at de ikke falder ned.

På lager
SKU
Holder til køkkenværktøjer - rustikt træ
500,00 kr

designerportalen

Specifikationer
Shipping For Product 55.000000
Calculate Shipping Per Product Quantity
Enable Shipping Per Product Yes
Meta Title Rustik håndlavet magnetisk knivholder - plads til 6 knive - Westergaard Woodcraft
Meta Keywords Rustik, magnetisk, knivholder, trae, roeget eg, egetrae, valnoed, mahogni, koekkenudstyr, koekkenopbevaring, magnetisk knivholder, westergaard woodcraft, knive, kniv, køkken, opbevaring, interiør, boligindretning, dekoration, nordisk design, bæredygtigt design, bæredygtig træ, træ, magnet
Meta Description Rustik håndlavet knivholder fra Westergaard Woodcraft. Knivholderen har plads til 6 knive og målet 40 cm. Shop en stilren knivholder - fås i forskellige træ sorter. Find dem her
Gift Type Virtuel

No Related Posts