Mor og Datter armbånds-sæt

Mor/barn relationen er en af de stærkeste og mest kærlighedsfyldte relationer der findes. Med dette sæt har du og din datter eller mor et symbol på jeres unikke bånd, selvfølgelig i form af en lille engel og to smukke rosakvarts perler omkring 

Prisen er for et sæt med 2 armbånd. Såfremt det ene armbånd er til et barn skrives barnets alder i bemærkning på bestillingen. Er begge armbånd til voksne måler de 17-18 cm, men du kan altid spørge om andre mål, så det bliver lavet i den perfekte størrelse til dig.

Dette sæt af mor og datter armbånd er specialt designet og skabt til at emme af kærlighed, samhørighed og til at styrke jeres forhold igennem jeres livsrejse sammen. Prisen er for hele sættet med de 2 armbånd.

På lager
SKU
1611738863
450,00 kr

designerportalen

Specifikationer
Shipping For Product 48.000000
Calculate Shipping Per Product Quantity
Enable Shipping Per Product Yes
Meta Title Mor og Datter armbåndssæt er et lyserødt sæt der måler 17-18cm, designet af Moving spirit Soul
Meta Keywords accessories, armbaand, smykker, lyseroed, guld, engel, 2stk, 18cm, farver, rosakvarts, perler, krystal, sten Mor og Datter armbåndssæt er et lyserødt sæt der måler 17-18cm, designet af Moving spirit Soul
Meta Description Med dette sæt har du og din datter eller mor et symbol på jeres unikke bånd, selvfølgelig i form af en lille engel og to smukke rosakvarts perler omkring. 18cm.
Gift Type Virtuel

No Related Posts