Facebook Pixel

Ofte stillede spørgsmål

“Hvordan fungerer samarbejdet mellem designerportalen og dig”

Samarbejdet er kontraktløst. Det kræver ingen betaling, samtidig er du ikke i nogen former for bindinger. Når du opretter en GRATIS webshop på designerportalen, har du indgået det vi kalder et "samarbejde med os". Samarbejdet indebærer, at når du sælger et produkt fratrækkes der 20% kommission. De 20% er den eneste "udgift" du vil have på din webshop på designerportalen. Indtægterne fra kommissionen bliver brugt til markedsføring på sociale medier, samt google. Så du er samtidig med i vores annoncering på de sociale medier. 

"Hvor mange produkter må jeg oprette"

På din webshop må du ligge så mange produkter op som du har lyst til, dog med et minimum på 5 produkter

"Hvordan får jeg udbetalt penge fra mine ordrer"

Vi udbetaler penge til vores shops to gange hver måned. Når du opretter din shop på designerportalen, bliver du bedt om at indtaste dit konto og reg. nr. - Hvis ikke du har skrevet det i din oprettelse, så skal vi nok henvende os til dig, når du sælger dit første produkt.

"Har i en kundeservice for webshops"

a ! Hos designerportalen er vi der for vores samarbejdspartnere alle ugens dage. Du kan sende en sms til 40586867 eller sende en mail til [email protected] - Så besvarer vi så hurtigt vi kan. Eller ringer dig op telefonisk, hvis dit spørgsmål er mere krævende.

"Må man have en webshop hos jer, hvis man har en i forvejen?"

Ja. At du har din egen webshop er slet ingen hindring, derimod en bonus. Vi høre fra en del af vores samarbejdspartnere, at de slet ikke havde troet at de ville nå så bredt ud til kunder i eksempelvis københavn, eller omvendt, Jylland. Hvis de er bosiddende på Sjælland. Det er vi rigtig stolte af.

“Hvad koster det at have en webshop på designerportalen”

Det koster ikke noget at oprette en webshop på designerportalen, men for at vi kan tilbyde en gratis webshop, med tilhørende betalingsløsning, markedsføring på google ads og diverse sociale medier, har vi et håndteringsgebyr / kommission på 20% - så vi kan få dækket omkostningerne til bl.a, transaktionsgebyrer, behandlingsgebyr, offsite-annoncer.

“Hvordan betaler en kunde for mit produkt”

I hver enkelt webshop kan der betales med (MASTERCARD, VISA, VISA ELECTRON, DANKORT, MOBILEPAY & VIABILL) så du skal ikke tænke på at finde en betalingsløsning til din webshop, det har vi allerede gjort for dig.

“Hvordan accepterer jeg en ordrer i min webshop”

Det er rigtig nemt at acceptere en ordre på designerportalen, og vi har faktisk lavet en youtube kanal, hvor vi har en kort video, som fortæller om netop den proces, du kan finde den ved at følge dette link: shorturl.at/cpHU8 

“Har man et overblik over sine ordrer i sin webshop”

Ja, når du opretter din shop på designerportalen, bliver du tildelt dit “seller dashboard” hvor du vil kunne se alt fra dine mest populære produkter, hvor mange ordrer du har haft, til hvor dine ordre kommer fra geografisk og meget mere. Det er også herinde du accepterer dine ordrer. ALT er samlet ét sted.

“Hvordan opretter jeg min gratis webshop”

Du starter med at finde "opret shop" oppe i vores header her på siden. Hvorefter du indtaster dine oplysninger. Vi har en youtube.com kanal, som du kan finde på dette link. shorturl.at/cpHU8 via vores youtube kanal, kan du finde flere korte guides, som fortæller dig omkring de forskellige processer. Vi har forsøgt at lave alt så simpelt som muligt, men skulle der være nogle spørgsmål, kan i altid kontakte os på sms - 40586867 eller på mail [email protected] - Vi svarer på dit spørgsmål så hurtigt som muligt.

“Må jeg gerne have forskellige produktkategorier på min webshop, eksempelvis kunst & smykker”

Du må have alle dine produkter på den samme shop, uanset forskellighed i kategorierne.

“Hvad er fordelene ved en webshop på designerportalen”

Tiltræk flere købere til dit produkt med en webshop på designerportalen, gennem vores organiske samt betalte trafik, hvor målgruppen er interesseret i lige netop kunsthåndværk, unika og håndlavede produkter som man ikke finder alle andre steder.