Facebook Pixel

Det er ikke kun teenagere som pynter væggene med fotokunst, prints og plakater. I dag bruger de bedste indretningsarkitekter plakater til at opnå de rette farver i et rum. Plakater er en let og fleksibel måde at pynte dine vægge med kunst til en overkommelig pris, og hvis du vælger dine prints med omhu og sørger for at bruge pæne billedrammer, kan de være en værdig erstatning for ‘rigtig’ kunst.

Størrelsen betyder faktisk noget

Har du nogensinde købt vægpynt, som du var rigtig begejstret for da du købte det, men så snart du hængte det på din væg, var det ikke helt så godt som du havde forestillet dig? Det er der er mange der gør, og en af de fejl de fleste begår er, at underevurdere størrelsen på plakaten. Med mindre du har meget lille vægrum at arbejde med, eller har et helt særligt design planlagt, er det som udgangspunkt bedst at vælge en størrelse større, end du tror du har brug for.

Undgå kliché

Skab din egen stil når du skal pynte dine vægge og undgå at vælge en stil, som du har set mange gange før. Hvis du køber dine plakater i en af de traditionelle plakatwebshops får du svært ved at finde noget, der ikke er set mange gange før. For at finde unikt vægpynt foreslår vi, at du søger enten på kunstgalleriernes egne hjemmesider eller på markedspladser som f.eks Designerportalen hvor du kan finde et væld af vægpynt som er skabt af lokale talentfulde kunstnere. Vores kunst er næsten altid håndlavet og skabt af bæredygtige materialer.

En tidlig morgen ved stranden (A4+)

220,00 kr

Morgen ved stranden (A4+)

220,00 kr

Danmark | BY FLOWERY | decoARTE

49,00 kr

KARLA

738,00 kr

Billedkunst

Hos os finder du masser af farverige kunstmalerier fra vores lokale kunstnere. Her kan du helt sikker finde noget i din stil, som passer til netop dit hjem. Vælg et maleri med farver som du virkelig godt kan lide, og baser derefter resten af din indretning efter farvepaletten fra dette kunstværk. Når du vælger puder og tæpper i nuancer, der er inspireret af din vægkunst får du mere helhed i rummet.

STOL PÅ MIG - Akrylmaleri 1,55*1,20 m

9.000,00 kr

Håndlavet kunstkort - 'Sådan!' i grøn

35,00 kr

Indrammet kunst

700,00 kr

Maleri

200,00 kr

Plakater

Plakater går aldrig af mode og hvis du foretrækker at pynte dine vægge med plakater, anbefaler vi, at du kigger forbi kunstneren Kirstine Lynfort. Hun har skabt en fantastisk kollektion af håndmalede plakater. Kirstine fik sin inspiration fra sin smukke barndomsvenindes familie og hendes portrætter af smukke afrikanske kvinder er er en hyldest til den tanzanianske kultur som kunstneren forbinder med godhed, kærlighed og fællesskab.

ABC plakater A3

250,00 kr

Her går vi bananas A5 Plakat

35,00 kr

Asili Nzuri

35,00 kr

Alice

738,00 kr

Prints af træ & linoleum

Hvorfor ikke tilføje nogle sjove prints, så du får et helt specielt look på din væg? Vores populære insekttryk er trykt med håndkraft og det giver et individuelt udtryk på hver enkelt tryk. Ligesom insekterne i haven er de allesammen forskellige. Vælg mellem bien, billen og sneglen eller køb alle 3 i den populære insekttrio.

Insekttrio

699,00 kr

Lady Love i egetræsramme

450,00 kr

Møllet

299,00 kr

Free Yourself - Håndtrykt

350,00 kr

Fotokunst

Fotoplakater er lavet af fotografier af høj kvalitet og kan bruges i ethvert rum. Man behøver ikke at være ekspert i foto og kunst for at indrette sit hjem med stilfulde fotoplakater. Vælg sort-hvide fotoplakater til dine vægge, hvis du godt kan lide en enkel og elegant stil. Uanset om du vælger sort-hvide eller farvede fotoplakater kan du let skabe et sofisstikeret design i dit hjem, og hvis du gerne vil skabe ro og balance kan du for eksempel vælge en minimalistisk fotoplakat med lys træramme.

En tidlig morgen ved stranden (A4+)

220,00 kr

Morgen ved stranden (A4+)

220,00 kr

Reflektion ved solnedgang (A4+)

220,00 kr

Bjergsø (A4+)

220,00 kr

Navneplakater

Navneplakater sætter et personligt præg på dit hjem. Vælg dit yndlingsmotiv fra vores samling af prints og slip kreativiteten løs. Navnevægkunst er en sjov og anderledes stil og du kan vælge enten at matche dine navneplakater med en helt anden stil eller skabe et tema med navnevægkunst som passer til lige netop dig.

Kort til navn - luftballon

25,00 kr

Kort til navn - aber på eventyr

25,00 kr

Navneplakat luftballon, m. bogstav

99,00 kr

Print “På eventyr”

25,00 kr

Billedrammer

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du vælger de rette billedrammer til din vægkunst. Uanset om du vælger et tema eller bedre kan lide at blande forskellige stilarter sammen, så bør du vælge billedrammer i samme stil, for ellers kan det hurtigt komme til at se for rodet ud.

Mange tror, at hvis de vælger en ramme med brede kanter, så bliver deres plakater mere fremtrædende, men det er faktisk helt forkert. En ramme, der er for bred, kan fjerne opmærksomheden fra din kunst. I de fleste tilfælde bør du ikke vælge en kant, der er mere end 3 cm bred.

På Designerportalen kan også finde ‘hangable’ billedrammer, som er designet til at få det bedst mulige ud af dine plakater. Rammen er magnetisk og kan på den måde holde plakaten på plads. Den er smart og enkel og fås i lyst træ.

Når du skal arrangere dine vægge med unikke prints, plakater og billedkunst skal du altid starte med dit yndlingsværk. Tænk på, hvad du vil have dit øje til at se først og byg derefter ud. Hvis du ikke er helt sikker på hvor du skal starte, er der masser af inspiration at hente på Designerportalen uanset om du er til abstrakt fraverig billedkunst, prints med insekter eller enkle sort-hvide fotoplakater.

Hangable – A4 – lyst træ

75,00 kr

Hangable – A3 – lyst træ

100,00 kr

Spectable small - brilleholder

250,00 kr

Maleri

1.250,00 kr