Facebook Pixel

Vægophæng med Fjer

Billedet taler for sig selv! 
Disse vægophæng med fjer er mine yndlings produkter. De passer overalt i hjemmet, og er med til at kskabe en utrolig dejlig og hyggelig stemning! Det er svært at blive træt af dem! 

De kan som altid laves med andre farver og størrelser efter ønske.

Træstammerne som er blevet brugt er blevet lagt i vand for blødliggørelse i 7 dage, og snoren er 100% fint Bomuld fra Holland

Den mindste træstamme måler 40 cm i bredden, hvorimod den store måler 60 cm. Jeg har linket til min Instagram side,https://www.instagram.com/p/CJ1ijW9DY9G/  hvor du kan få et bedre billede af produktet, samt er der rig mulighed for at udforske de mange andre produkter jeg har, og de findes også findes herinde i Designerportalen.
Husk at kontakte mig hvis der er den mindste tvivl i noget angående produktet

Bemærk at den pris der er jævnført, det er prisen for det lille vægtæppe. Prisen for det store vægtæppe findes til højre! 

På lager
SKU
1611768128
500,00 kr

designerportalen

Specifikationer
Shipping For Product 19.000000
Calculate Shipping Per Product Quantity
Enable Shipping Per Product Yes
Meta Title Vægophæng med fjer - 100% fint bomuld - marcrame_art.dk
Meta Keywords vaegophaeng, fjer, bomuld, jordiske, varme, farver, vaegkunst, vaegpynt, traestammer, indretning, boligindretning, interioer,
Meta Description Vægophæng med fjer i 100% bomuld - flotte jordiske varme farver af marcrame_art.dk. De passer overalt i hjemmet. Den mindste træstamme måler 40 cm i bredden.
Gift Type Virtuel

No Related Posts