Facebook Pixel

Før i tiden kom de bæredygtige vaner helt af sig selv. For bare et par generationer siden, var det at bruge gode, holdbare materialer og genbruge tingene en helt naturlig del af hverdagen.


I dag kan man gå i supermarkedet med sin plastikpose og fylde den med engangsting. Engangsplast, vatrondeller og masser af emballage er den al de flestes hverdag. Det kan være svært at huske på bedre vaner i en travl hverdag, men hos Designerportalen har vi masser af dygtige mennesker der gør det nemt og lækkert at leve lidt mere bæredygtigt.

Prøv de smukke, hæklede bomuldsrondeller fra Haek.let - de pynter på badeværelset, og så er de både skånsomme mod din hud og miljøet. Hos Haek.let finder du også søde babyfutter og farverige suttesnore, den helt perfekte barselsgave til de miljøbevidste forældre.

Hæklede bomuldsrondeller str. L - 4 stk.

85,00 kr

Hæklede babyfutter med knapper

100,00 kr

Suttesnore med træclips

45,00 kr

Er du også træt af bunken af neonfarvede plastikposer der hober sig op bagerst i køkkenskabet? Så smut ind på By Malmro’s shop på Designerportalen og find de håndbroderede og humoristiske muleposer, som kan bruges igen og igen.

Mulepose med håndbroderet motiv - Love love love

70,00 kr

Mulepose med håndbroderet motiv - Done let the muggles get you down

70,00 kr

Mulepose med håndbroderet motiv - Let that shit go

70,00 kr

Hvem elsker ikke at have bløde, velduftende hænder? Hos Designerportalen finder du Natursæben, som laver økologiske håndsæber, uden tilsat farve eller andre unødvendigheder. Køb et par stykker, du bliver nemlig afhængig af de lækre, allergivenlige sæber - og så har du også verdens bedste værtindegave, som vil få modtageren til at mindes dig hver eneste dag.

Kaffesæben

55,00 kr

Rosensæben

45,00 kr

Honningsæben

45,00 kr

Det har næsten lige været jul og for mange familier betyder det at vi udover dejlige minder med vores nære og kære, også står tilbage med bjerge af gavepapir. Heldigvis findes der både smukke, sjove og mere bæredygtige metoder til at pakke gaver ind på. Deezign Copenhagen har hentet inspiration i Japan og laver smukke furoshiki. Furoshiki er en indpakningsmetode, der stammer helt tilbage fra 700-tallet, hvor man brugte den til at transportere hellige genstande til og fra templer. Siden er furoshiki blevet brugt til indpakning af alverdens ting og nu producerer Deezign Copenhagen smukke furoshiki i stof, så du får en unik indpakning der kan bruges i mange år.

Furoshiki Fabric - Ethnic Stripes - 54 x 54 cm

50,00 kr

Furoshiki Fabric - Peaches 'n Cream

50,00 kr

Furoshiki Fabric - Summer Fun

50,00 kr