Facebook Pixel

Har du spist sushi for nylig? Eller kørt en tur med Toyota? Måske dit barn har spillet Nintendo Switch, byttet pokemonkort og læst manga-tegneserier? 

Japan er nemlig overalt i disse år, og hos Designerportalen finder du masser af fine produkter som er inspireret af den japanske livsstil. 

Dyr fascinerer os. Derfor finder man stadig dyr overalt i kunstens verden – vilde dyr, kæledyr, nuttede dyr og farlige dyr. Hos Designerportalen kan du finde masser af kunstnere der henter inspiration i dyrenes verden. 

Uanset om du bestiller nigiri og makiruller fra din favorit sushirestaurant eller giver dig i kast med ris, tang og fisk hjemme i køkkenet, så smager maden bare endnu bedre når den serveres smukt. 

Hos Designerportalen finder du Weihrauch Keramik, som laver fine sushisæt inspireret af japanske rismarker og temarker. Er du ikke så meget til sushi, passer sættene også perfekt til en lille tapasanretning eller et stykke kage. 

Sushisæt fra Weihrauch Keramik - grøn

600,00 kr

Sushi sæt grå

600,00 kr

Sushi sæt, brændt karry

60,00 kr

Julie Bjørnskov er kunstner, illustrator og mor. Hun laver farverige og finurlige plakater, inspireret af hverdagen og hvordan teknologien smelter sammen med virkeligheden. De humoristiske plakater har også et strejf af Japan. Julies smukke streg og brug af farver leder tankerne hen på anime, japansk animation, som også har fundet vej til Danmark. Julie Bjørnskov har dog sin helt egen unikke stil, som du kan se mere til på Designerportalen. 

Dinner time - 50*70 cm plakat af Julie Bjørnskov

340,00 kr

In love - 50*70 cm plakat af Julie Bjørnskov

340,00 kr

Nostalgia - 50*70 cm plakat af Julie Bjørnskov

340,00 kr

Holstein Folds skaber papirlamper inspireret af den japanske papirfoldekunst origami. De lette, elegant udseende lamper foldes i hånden af Tune, i hendes lejlighed i København. Sortimentet er stort og du kan endda bestille din egen unikke lampe. Ligger du inde med et gammelt verdenskort eller en smuk plakat, er der nemlig mulighed for at få den til foldet til en lampe hos Holdstein Folds. Du kan se udvalget af lamper på Designerportalen.

Tulipanen - Håndlavet origami-lampe

1.799,00 kr

Tak - håndlavet origami-lampe

799,00 kr

Dråben, bordlampe

1.399,00 kr

Origami kan bruges til mange ting og hos Handmade Bohemian Jewelry finder du blandt perlearmbånd og blomstrede ørestikker, disse fine origami-øreringe. Øreringene er håndlavet i Tjekkiet og helt unikke, så du er sikker på at ingen har det helt samme par som dig. 

Grundet deres lethed, har de et elegant look der kan bruges på et utal af måder. Se alle de Handmade Bohemian Jewelry’s smykker på Designerportalen. 

Crispy morning origami øreringe

300,00 kr

Orange umbrella

300,00 kr

Fresh morning øreringe

300,00 kr

Blue lotus

300,00 kr