Opret shop

Tilslut dit brand, danmarks største markedsplads for kunsthåndværkere

Designerportalen har eksisteret siden 2019, hvor vi gik online. Vores vision er at skabe en helt unik markedsplads, hvor kunsthåndværk og iværksætteri er i højsædet. Vi er i dag mere end 100 forskellige webshops, og vi vokser for hver dag der går. Du kan oprette din webshop allerede i dag, og starte med at oprette samt sælge dine produkter. Danmarks nemmeste og billigste løsning til at få solgt dine produkter, uanset om du lige er startet, eller om det er for at øge kenskaben til dit allerede etablerede brand!


Forhandlerbetingelser

På designerportalen er vi super stolte over at se den enorme trafik og opmærksomhed vi har fået over det seneste stykke tid. Vi elsker at se jeres produkter skyde op på en platform, som vi har bygget med netop det formål - At lave en samlet markedsplads for danske kunsthåndværkere, hvor man kan finde, nyde og købe alle jeres smukke, unikke og håndlavede produkter i hver især producerer på den ene eller den anden måde.

På designerportalen er vi i dag mere end 100 forskellige webshops, og ALLE sammen er forskellige, med hver deres måder at udarbejde deres produkter på. Vi er stolte over at kunne præsentere hver eneste webshop i vores efterhånden store fællesskab.

 

"Hvis vi stadig har dig med så langt"

er vi kun glade, for det betyder forhåbentligt at du synes at en webshop på designerportalen lyder som en god idé.

Enten til dig som vil tage springet, eller til dig, som måske allerede har en webshop, facebook eller instagram profil, som fungerer som jeres webshop i dag og som ønsker at få jeres produkter ud, til et endnu større publikum, via vores fælles trafik.

"Tøv ikke!"

Opret din webshop samt dine produkter i dag, og få del i vores alles fælles trafik. Du skal ikke have dit kreditkort op en eneste gang under processen,

"Lad os om det svære"

lad os styre alt der hedder "SEO, Paid ads, ROI, Betalingsgebyrer, Transaktionsgebyrer mm"

Så du kan koncentrere dig om det du er bedst til - nemlig dit håndværk.

- Vi ses på dit nye seller dashboard!

Læs om vores guidelines herunder.

Din egen personlige blog

Når du opretter din webshop har du mulighed for at tilvælge en blog til din webshop, i den kan du skrive omkring dig, samt dit håndværk - på den måde hjælper du også dine kommende kunder med at lære dig bare lidt bedre at kende - Vi oplever at webshops med tilhørende blogs har flere salg i deres shop, end butikker som ikke har. Du finder muligheden for at tilføje en blog til din webshop,

når du opretter dig. Hvis ikke du får det gjort i første omgang kan du altid tilføje den senere, uden problemer.  

Weihrauch Keramik - Blog

Ma-oo Acessories - Blog

Michaela Seerup Art - Blog

Opret din egen blog her!

Udpluk af forskellige produkter

Opret dig efter kategori

Fashion/Accessories

Smykker

Interiør