Facebook Pixel

Kort om os

VISION

Ideen bag designerportalen.dk kom fra en lille gruppe iværksættere, som alle satte pris på kunst og kreativitet. Vi havde en vision om at give nye muligheder til kunstnere og designere og andre selvstændige, der har masser af talent, men ikke altid er så gode til at markedsføre og sælge deres produkter online.

Promotion og markedsføring betyder alt for, om en freelancer kan bryde igennem og i sidste ende leve af sit arbejde. Det er desværre de færreste, som har ressourcerne, og kan få det til at lykkedes på egen hånd. Vi har efterhånden set alt for mange dygtige kunstnere og designere drukne og misse chancen for at få succes.

Vi vidste, at der var et marked for kunst og unikke håndlavede ting og med vores viden om teknologi og online markedsføring, kunne vi skabe et godt samarbejde, som alle kunne drage fordel af.

Vores mål er at holde liv og glæde i den menneskelige forbindelse omkring salg og handel. Hos os lever kreativiteten, fordi den drives af kunstnere, som har passionen.

Det startede med 17 mock-ups tegnet i hånden, og i dag har vi det færdige produkt. Designerportalen.dk er nu stedet, hvor lokale skabere kan sælge deres kunst og håndværk til vores voksende kundebase, som værdsætter autentiske unikke produkter.

GIV FEEDBACK

Send os gerne en mail, hvis du har spørgsmål, en god idé som kunne forbedre oplevelsen eller noget helt andet? Vi tager alle henvendelser seriøst og glæder os til at høre fra dig.

[email protected]
www.designerportalen.dk

DigiTech Development ApS
Trautnersvej 8
4180 Sorø
CVR 39194341