Ofte stillede spørgsmål

“MÅ MAN GERNE SÆLGE FORSKELLIGE PRODUKTER PÅ SAMME SHOP KUNST/SMYKKER?


- Det må du ihvertfald. Du må have alle dine produkter på den samme shop, uanset forskellighed.“MÅ MAN GERNE OPRETTE EN WEHSBOP HOS JER, SELVOM MAN HAR EN I FORVEJEN?”

-Ja. At du har din egen webshop er slet ingen hindring, derimod en bonus. Da du så samtidig hjælper os, med at vise et bredere publikum en masse lækkert kunsthåndværk, evt. ved at dele din butik på de sociale medier eller andet.

“HVAD KAN MAN PÅ DSIGNERPORTALEN?”


- Her på dsignerportalen kan du udforske et hav af forskellige online butikker, som er administreret af kunsthåndværkerne selv. Herinde vil de have billeder af alle deres fantastiske kunstværker, eller designs de selv fremstiller i alle afskygninger, i hovedkategorierne tøj, smykker, kunst og interiør. Udforsk alle de fede produkter liger her ? link på her

“HVAD KOSTER DET, AT HAVE EN WEBSHOP PÅ PORTALEN?”

- Det koster intet at oprette en webshop på dsignerportalen, du kan uploade alle de produkter du har lyst til, (de skal dog være selvdesignede/håndlavede osv). Det eneste tidspunkt det vil komme til at koste dig noget, er når du har solgt en vare. Vi tager 20% kommission pr. solgt vare. Ikke en krone mere. Så her får du en gratis salgskanal for 0kr. Først når du sælger noget, vil det koste en lille kommission.