Facebook Pixel

Kalenderen siger forår, og selvom vejret måske ikke helt indbyder til solbadning på terrassen, så er der en anden ting altid giver os fornyet energi når solen titter frem fra sit vinterhi – forårsrengøring! 


Lyder det kedeligt? Måske, men vi ved intet bedre end at få sorteret og ryddet ud i gemmerne, vasket vinduerne, så lyset rigtig kan trænge ind i stuerne, og det allerbedste – at sætte friske blomster på køkkenbordet og forny hjemmet med noget vi har haft kig på længe. 


Hos Designerportalen, er hvert enkelt produkt skabt med kærlighed og omtanke. Vores dygtige håndværkere, designere og kunstnere ligger deres sjæl i hver eneste vare og det synes vi er ret fantastisk. 


Nedenfor kan du finde inspiration i nogle af vores mest populære varer i øjeblikket eller du kan klikke dig rundt på Designerportalen og finde lige netop det der kan bringe forår og fornyelse ind i dit hjem.

 Hos Design by Lehmann finder du ting til indretningen, som du ikke har lyst til at skifte ud. Interiøret rammer nemlig den perfekte balance mellem klassisk og nyskabende. Når solen titter frem er solbriller uundværlige, så hvorfor ikke have dem lige ved hånden med den smarte brilleholder? Vil du vise nye fund eller smukke avestykker frem? Så tag et kig på ’Editable’ reolerne, som passer ind i de fleste hjem.

Spectable large - spectacle holder

300.00 kr

Beton lampe - Kobber

400,00 kr

Editable - reolsystem small

300,00 kr

Kunstneren bag Artretrieve arbejder mest med maling, men du finder også smukke smykkeskåle, drømmefangere og fine konvolutter. Selvom det endnu ikke helt er påske, drømmer vi om at hænge et af de gyldne æg på en forårsdekoration. Skriv dine drømme og mål i den håndmalede notesbog, der får os til at tænke på havet eller brug tid på at opdage nye detaljer i maleriet ’The Eye Opener’.


Æg til dekoration III

25,00 kr

The eye opener I

2.500,00 kr

Smykkeskål IV

100,00 kr

Notesbog II

75,00 kr

Westergaard Woodcraft er en af vores mest populære shops og det forstår vi godt! 

Her finder du kun håndlavede kvalitets produkter i FSC mærket træ. Håndværket er kompromisløst og tidløst. Designet er både praktisk og elegant. Få styr på alt fra håndklæder til nøgler med de lækre træprodukter fra Westergaard Woodcraft.

Håndklædeholder

400,00 kr

Westergaard Woodcraft - Svævehylder i træ - 30-100 cm

250,00 kr

Magnetisk knivholder rustik

500,00 kr

Magnetisk nøgleholder

150,00 kr