Facebook Pixel

Guide: opret produkt


Hent den her: TRYK HER 

GUIDE TIL OPRETTELSE AF PRODUKT

IKONER

Kurven med et + = det er her at du opretter du dine produkter.
Lastbilen = din shop. Her ser du hvordan andre ser din shop.

 

OPRET PRODUKT

 

1. Klik på indkøbskurven i midten af skærmen.

2. Klik på “opret produkt”. Her vælger du først en hovedkategori dernæst en underkategori. OBS! Hvis ikke vi har din underkategori, så skriv venligst en mail til ​[email protected]​ med navnet på din hoved- samt underkategori, så får vi den oprettet indenfor 5 min.

3. Nu kan du udfylde alle felter. F.eks. dit produkts pris. Produktbeskrivelse og skrive de tags, som du gerne vil have folk skal kunne søge på for at finde dine produkter/webshop. Husk at tilføje højt opløsende produktbilleder og gerne billeder i hjemlige omgivelser, så dine kunder kan fornemme hvordan du bruger produktet og her vil give inspiration til dem, hvordan de kan bruge det.


Guide til antal ord i de forskellige felter:

- produktbeskrivelse (meta description) = skal helst være mellem 121-159 anslag. Brug et word count link så du kan se om du overholder dette = vigtigt ift. at Google ser dine produkter.
- produkt titel (hvad du kalder dit produkt) = skal helst være mellem 31-59 anslag.
- keywords (under avanceret) = skal helst være mellem 3-10 ord.

TAGS

Tags skrives som du skriver dem på Instagram. FORSKELLEN er at vi skriver ikke “#” MEN afslutter alle ord / sætninger med et komma “,” OBS! uden komma kan folk ikke finde dit tag. Så f.eks. kunne du skrive tags sådan her: designerportalen, design, interiør, træ, håndværk, træhåndværk, smykker, smykkedesign, kunst, kunsthåndværk etc. Dette ses under = TILFØJ VARIANTER.​​ Det er altså her du skriver dine tags.

FRAGT

Der findes en type fragt - standardfragt og den er automatisk kodet ind, når du opretter et produkt. Du skal altså ikke gøre noget her ved dette trin.

 

 

LEVERINGSTID

Her vælger du selv om du vil skrive en leveringstid, dog SKAL du have en synlig leveringstid på dine produkter. Du kan vælge at tilskrive din leveringstid ved siden af din post udbyder eks. (​PostNord 3-5 hverdage) ​​Du skal gøre én af delene.

 

TILFØJ FLERE VALGMULIGHEDER

Type ​​= Her skriver du overskriften for kundens valgmuligheder ​EKS. “Farve” “Størrelse”

Værdi = ​​Har dit produkt en anden farve eller str. Så skal du skrive det her. Så kan dine kunder nemlig vælge mellem dine forskellige str. eller farver.

 

VIGTIGT! ​​Er du eks. smykkedesigner, og har ringe i 5-10 forskellige str. skal du skrive dem ind én efter én (Dette kommer der en løsning på). Du trykker på “tilføj mere variation” herefter skriver du så samme overskrift i type efterfulgt af den anden størrelse.

Pris = Er dit produkt dyrere, hvis de eks. vælger en anden ​størrelse​​ af dit produkt, så skriver du her differencen fra din “main pris” til den nye pris. (Dette gør at beløbet bliver tilføjet til kundens kurv i checkout)

 

Sidste trin 

SAVE - Nu er dit nye produkt oprettet i din personlige webshop på Designerportalen.

 

Vi håber at denne guide var en stor hjælp til at komme ind i, hvordan man opretter et produkt på portalen. Vi har prøvet at gøre det så brugervenligt som muligt, men hvis du stadig har spørgsmål til at oprette et produkt via din side på designerportalen, så er du mere end velkomne til at give info/spørgsmål og feedback til os, hvis der skulle være en udfordring på mail: [email protected]

 

Vi glæder os til at se dig drive din nye shop og til at se alle de spændende kunstværker, designs og produkter som du måtte have klar, eller måske skal i gang med at producere. Husk at det er meget nemt og sætte nye produkter ind og er du i tvivl om hvordan, så vil du finde en guide inde på hjemmesiden om hvordan du sætter din shop bedst op, inde under - den gode shop. Her vil ovenstående guide også altid kunne findes igen. Vi på Designerportalen ønsker dig alt held og lykke med din nye webshop!

Hvis du har yderligere spørgsmål kan du fange os på vores mail: [email protected] eller på vores facebook side hvor du altid kan

 

 

Mvh
Pauline & Christian