Facebook Pixel

Guide: Opret produkt


Hent den her: TRYK HER


 

GUIDE TIL OPRETTELSE AF PRODUKT

IKONER:

 

Kurven med et + = Her opretter du dine produkter Lastbilen = din shop. Her ser du hvordan andre ser din shop.

 

OPRET PRODUKT:


1. Klik på indkøbskurven i midten af skærmen. 2. Klik på “opret produkt” - Her vælger du først hovedkategori, derefter vælger du underkategori ( Hvis ikke vi har din underkategori, så skriv venligst en mail til ​[email protected]​ med navnet på din hoved samt underkategori, så får vi den oprettet indenfor 5 min.

3. Nu udfylder du alle felter. Produktets pris. Giver en beskrivelse af dit produkt. Skriver de *tags som du gerne vil have folk skal kunne søge på, for at finde dine produkter/shop.  Tilføjer produktbilleder/billederne.


TAGS*​​: Tags skrives, som du skriver dem på instagram, FORSKELLEN er, at vi skriver ikke “#” MEN afslutter alle ord / sætninger med et komma “,” uden komma, kan folk ikke finde dit tag.

 

(TILFØJ VARIANTER)​​

FRAGT:

 

Under tilføj varianter, ser du 2 bokse “hent i butik” og “pris”  Hvis du vælger at beholde den, betyder det, at du giver kunden muligheden for, at hente sit produkt i din butik/på den adresse du kører din shop fra, hvis ikke de skal have mulighed for det, skriver du bare en anden mulighed i boksen.

 

- Nu KAN du klikke på ​“tilføj mere fragt”

 

● Her skriver du så den udbyder du vil vælge at sende dine pakker med, og derefter prisen, som det koster kunden, at få fragtet pakken hjem. når du har udfyldt dine forskellige fragtmuligheder, bliver prisen tilføjet i kurven hos kunden, når de vælger fragt.

 

LEVERINGSTID:

 

Her vælger du selv om du vil skrive en leveringstid, dog SKAL du have en synlig leveringstid på dine produkter.  Du kan vælge at tilskrive din leveringstid ved siden af din post udbyder eks. (​PostNord 3-5 hverdage) ​​Du skal gøre én af delene.

 

TILFØJ FLERE VALGMULIGHEDER:

 

Type: ​​Her skriver du overskriften for kundens valgmuligheder ​EKS. “Farve” “Størrelse”

 

Værdi: ​​Har dit produkt en anden farve eller str. Så skal du skrive det her. Så kan dine kunder nemlig vælge mellem dine forskellige str. eller farver.  

 

VIGTIGT! ​​Er du eks. smykkedesigner, og har ringe i 5-10 forskellige str. skal du skrive dem ind én efter én (Dette kommer der en løsning på) Du trykker på “tilføj mere variation” herefter skriver du så samme overskrift i type efterfulgt af den anden størrelse.

 

Pris: ​​Er dit produkt dyrere, hvis de eks. vælger en anden ​størrelse​​ af dit produkt, så skriver du her differencen fra din “main pris” til den nye pris. (Dette gør at beløbet bliver tilføjet til kundens kurv i checkout)

 

SAVE” - Nu er dit nye produkt oprettet i din personlige webshop på designerportalen.

 

Vi håber at denne guide var en stor hjælp, til at komme ind i, hvordan man opretter et produkt på portalen. Vi har prøvet at gøre det så brugervenligt som muligt, så det håber vi også det er :)

I er mere end velkomne til at give info og feedback til os, hvis der skulle være et problem på mail: [email protected]

 

Sidste praktiske info:

 

Vi glæder os til at se dig drive din nye shop og til at se alle de spændende kunstværker, designs og produkter som du måtte have klar, eller skal i gang med at producere?  husk at det er meget nemt og sætte nye produkter ind og er du i tvivl om hvordan, så vil du finde en guide inde på hjemmesiden om hvordan du sætter din shop bedst op, inde under - den gode shop. Her vil ovenstående guide også altid kunne findes igen. Vi på designerportalen ønsker dig alt held og lykke med din nye webshop! samt vi altid står  til rådighed hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp med din shop. Enten på ​[email protected]. Eller på vores facebook side hvor du altid kan chatte med os

 

Vi ses !


Mvh - Mathias & Christian.