Facebook Pixel

KØB LOKALT

En tendens der særligt fik luft under vingerne i 2020 er at købe lokalt. Tidligere var der mange, som var fokuserede på at købe danske fødevarer, men i dag har tendensen bredt sig. Vi er blevet mere opmærksomme på CO2 udslip i forbindelse med transport og generelt bare at støtte danske virksomheder og vores lokalmiljø.

Mange små virksomheder og iværksættere kan kæmpet hårdt for at holde sig ovenvande under coronanedlukningerne, og det er gået op for danskerne, at hvis man gerne vil se den type produkter og virksomheder i fremtiden, så skal man også støtte dem og købe fra dem.

Her på DesignerPortalen.dk er det heldigvis nemt at finde masser af smukke produkter fra selvstændige designere og iværksættere, som brænder for det de laver.

Organiske former og den sorte accent

Andre stærke tendenser i 2021 er organiske former og sorte accenter. Igen kan det ses som et udtryk for vores behov for hjemlighed, tryghed og hygge. Vores indretning behøver ikke længere være vinkelret og perfekt. I stedet hylder danskerne det skæve, det personlige og det bløde. 

Til at skære igennem alle farverne og de sjove former ser vi også, at sorte accenter og detaljer er blevet utrolig populære. Det kan være sorte detaljer i køkkenet, sorte bordben eller lignende. 

Denne tendens ser vi også hos Westergaard Woodcraft, som f.eks. har en knagerække med flotte sorte detaljer.

Farver, naturmaterialer og bæredygtighed

Tre af de helt store tendenser indenfor boligindretning i 2021 er farver, naturmaterialer og bæredygtighed. Væk er 00’ernes sort-hvid minimalisme og blanke overflader. I 2021 ser vi i stedet en tilbagevenden til det varme og hjemlige. Det betyder f.eks. masser af tekstiler med tekstur, forskellige træsorter samt håndværk og bæredygtig produktion. 

Dette er tendenser, som man f.eks. kan finde hos Westergaard Woodcraft. Westergaard Woodcraft laver en række forskellige produkter i træ såsom nøgleholdere, knivholdere, stigereoler, svævehylder og knagerækker. Alle deres produkter er fremstillet i FSC mærket træ, så du kan være sikker på at træet til deres produkter kommer fra en bæredygtig produktion.

Desuden kan deres produkter nemt inkorporeres i mange forskellige slags indretning hvad end du er til minimalistiske eller det mere farvestrålende. 


Klik på produkterne
Vi vil have håndværk ind i vores hjem

De fleste af os har været en del mere hjemme det seneste års tid, og det har betydet masser af ny indretning og mange flere gør-det-selv projekter. En tendens, som er kommet for at blive i de danske boliger, er det naturlige look. Vi er helt vilde med at kunne se materialerne og håndværket.

Se vores interiør